VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Θήρας - ΑΕΚ: Διεκόπη ο αγώνας αφού ξέμειναν από παίκτριες οι γηπεδούχες

Οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας πανηγυρίζουν κόντρα στη Λαμία
Οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας πανηγυρίζουν κόντρα στη Λαμία INTIME

Ο ΑΟ Θήρας έχει αποδεκατιστεί από παίκτριες λόγω κορονοϊού και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξέμεινε από αθλήτριες με αποτέλεσμα να πάρει το ματς στα χαρτιά η Ένωση.

Τα προβλήματα με τον κορονοϊό συνεχίζονται στην Volley League των γυναικών. Δύο από τις ομάδες που έχουν χτυπηθεί περισσότερο είναι ο ΑΟ Θήρας και η ΑΕΚ οι οποίες κοντραρίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (01/12).

Μόνο που η αναμέτρηση κράτησε για μερικούς πόντους. Ο ΑΟ Θήρας κατέβηκε στο ματς με έξι παίκτριες και στο 2-0 του πρώτου σετ η Διάλα ένιωσε αδιαθεσία και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Έτσι, η ΑΕΚ πήρε το σετ στα χαρτιά αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρος των γηπεδούχων που δεν είχαν άλλες αθλήτριες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΟ Θήρας έχασε το προηγούμενο ματς του απέναντι στις Αμαζόνες στα χαρτιά αφού λόγω κρουσμάτων δεν μπορούσε να αγωνιστεί σύμφωνα με το Πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ: "Διακοπή στην αναμέτρηση του Α.Ο. Θήρας με την Α.Ε.Κ. για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Η γηπεδούχος ομάδα δήλωσε έξι αθλήτριες στο φύλλο αγώνος και με το σκορ στο 2-0 στο πρώτο σετ, η κεντρική του Α.Ο. Θήρας Βασιλική Διάλλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αφού ο ιατρός του αγώνα που την εξέτασε έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και μετά την παρέλευση των τριών λεπτών που προβλέπεται από τους κανονισμούς παιδιάς της F.I.V.B. αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του.

Λόγω του ότι η ομάδα του Α.Ο. Θήρας δεν είχε έξι διαθέσιμες αθλήτριες για να συνεχιστεί αγώνας, χαρακτηρίστηκε «ελλιπής» και σύμφωνα με τον κανονισμό παιδιάς της F.I.V.B.και στο άρθρο 17.1.2. ο αγώνας κατοχυρώθηκε στην Α.Ε.Κ. με σκορ 3-0 και σετ 25-2, 25-0, 25-0".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ