ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανδρεόπουλος: "Έχουμε δρόμο μπροστά, όνειρο μου να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη"

Δημήτρης Ανδρεόπουλος
Δημήτρης Ανδρεόπουλος EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη πρόκριση της ομάδας του επί της Παντολιάνι στα προημιτελικά του Challenge Cup υποστήριξε πως τα όνειρα του δεν σταματάνε εδώ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Παντολιάνι με 3-2 και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αρκετά συγκινημένος τόνισε πως ακόμα ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο μπροστά του και αυτό που θέλει είναι να τον δει να πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη.

"Δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε με τέτοια ενέργεια που νιώθαμε ότι δε θα μας σταματήσει τίποτε. Με καταπληκτικό σερβίς από όλους τους παίκτες πήραμε το πρώτο σετ. Αυτή η ενέργεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Έγινε μία μεγάλη κόντρα. Στο τέλος με ανατροπή και τακτικές ενέργειες πήραμε τη νίκη. Το είχαμε ονειρευθεί τα προηγούμενα χρόνια και να που το ζούμε".

Για την αλλαγή του Ράπτη στο δεύτερο σετ:

"Ήταν μία στιγμή που ουσιαστικά γυρίσαμε το σετ. Ήταν ένας σχεδιασμός τακτικής όχι μόνο για το σερβίς αλλά και για την επίθεση από την πάιπ. Μας βγήκε και είμαστε διπλά χαρούμενοι".

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας:

"Εχουμε φιλοδοξία να φτάσουμε μακριά, Κάποτε είπαμε ότι θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ζωντανό και το καταφέραμε, ότι δε θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να πέσει κατηγορία και το καταφέραμε. Είπαμε ότι θα κάνουμε και πάλι τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, το καταφέραμε, είχαμε πει ότι θα βγάλουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα το κάνουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε και πίστη έχουμε και όραμα. Γνωρίζετε ότι το όνειρό μου είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ