VIRAL

Ζωολογικός κήπος βάφτισε χελώνες με τα ονόματα μελών των Ράπτορς

Ζωολογικός κήπος βάφτισε χελώνες με τα ονόματα μελών των Ράπτορς
AP Photo/Tony Avelar AP PHOTO/TONY AVELAR

Γνωρίστε τον Λέοναρντ, τον Λάουρι και τον Σιάκαμ. Όχι όμως τους παίκτες των Ράπτορς, αλλά τις νέες χελώνες του ζωολογικού κήπου του Τορόντο!

Στο Τορόντο δεν έχουν πάψει να βρίσκουν τρόπους να γιορτάσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία των Ράπτορς. Δέκα ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ από την ομάδα του Νικ Νερς (που τζάμαρε χθες με την κιθάρα του ), ο ζωολογικός κήπος του Τορόντο μπήκε και αυτός στο πνεύμα των ημερών, δίνοντας σε 37 μικρά χελωνάκια τα ονόματα των παικτών (και όχι μόνο) των Ράπτορς!

" Για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου από τους Τορόντο Ράπτορς, ονομάσαμε 37 από τα 48 νεογέννητα χελωνάκια μας από τα ονόματα των μελών της ομάδας, τους προπονητές, τους ιδιοκτήτες, τους superfans κλπ", αναφέρει το σχετικό tweet του ζωολογικού κήπου του Τορόντο, ο οποίος ανάρτησε επίσης και τις φωτογραφίες των... Λέοναρντ, Λάουρι, ΒανΒλίτ, Γκριν, Σιάκαμ, Ιμπάκα, Γκασόλ, του κόουτς Νερς, του προέδρου Ουτζίρι, του δημάρχου της πόλης Τζον Τόρι και των superfans Ντρέικ, Μπάτια.

Δείτε τα ποσταρίσματα του ζωολογικού κήπου του Τορόντο:





Photo credits: AP Photo/Tony Avelar
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ