VIRAL

Ζήτησαν ευγενικά την παραίτηση του Κόουλμαν μέσω πανό!

Wales's coach Chris Coleman waits for the start of the World Cup Group D qualifying soccer match against Austria at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Thursday, Oct. 6, 2016. (AP Photo/Ronald Zak)
Wales's coach Chris Coleman waits for the start of the World Cup Group D qualifying soccer match against Austria at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Thursday, Oct. 6, 2016. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZAK

Η Hebei China Fortune κάνει πορεία υποβιβασμού τη φετινή σεζόν και οι οπαδοί της πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ζητώντας με ευγενικό τρόπο από τον Κρις Κόουλμαν να παραιτηθεί (VIDEO).

Όταν ο Κρις Κόουλμαν αναλάμβανε τις τύχες της Hebei China Fortune παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και την οδηγούσε στην 6η θέση της βαθμολογίας την περασμένη σεζόν, αποθεωνόταν.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για να δει την άλλη όψη του νομίσματος, με τον άλλοτε τεχνικό της ΑΕΛ να έχει απολογισμό 1 νίκη - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες στα εννέα τελευταία παιχνίδια και να έχει μπει στο στόχαστρο καθώς η ομάδα του βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η τελευταία μάλιστα ήττα, εντός έδρας με 3-2 από την Henan Jianye, άφησε την ομάδα στην προτελευταία θέση, με τους οπαδούς να βρίσκουν έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο για να δειξουν τα αισθήματα που τρέφουν τώρα για τον 48χρονο Ουαλό τεχνικό.

"Γεια σου κύριε Κόουλμαν, σε παρακαλώ πήγαινε σπίτι! Απολύεσαι", έγραφε το πανό στην κινεζική και στην αγγλική γλώσσα, την ώρα που η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόλυσής του.

"Σας απογοητεύσαμε και δεν μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες για τις πρόσφατες εμφανίσεις. Θα πρέπει να σας ζητήσουμε συγγνώμη", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Hebei China Fortune μετά την τελευταία ήττα.

Σημειώνεται πως τα δύο μεγάλα ονόματα της Hebei China Fortune είναι οι Χαβιέρ Μαστσεράνο και Εσεκιέλ Λαβέτσι, με τους δύο Αργεντινούς παίκτες να βρίσκονται αμφότεροι σε καθοδική πορεία και να έχουν συμβάλλει άθελά τους στην ελεύθερη πτώση της ομάδας τους.

Photo Credits: AP Photo/Ronald Zak

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ