VIRAL

Βραζιλιάνα δημοσιογράφος αποκάλυψε τη νέα σύντροφο του Νεϊμάρ

PSG's Neymar reacts after missing goal opportunity during French League One soccer match between PSG and Angers at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts after missing goal opportunity during French League One soccer match between PSG and Angers at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Νεϊμάρ όχι μόνο έμεινε στο Παρίσι για να προσφέρει και τη φετινή σεζόν τις υπηρεσίες του στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά φέρεται να βρήκε στην Πόλη του Φωτός και νέα σύντροφο (PHOTOS + VIDEO).

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του Νεϊμάρ; Ναι, σύμφωνα με την Βραζιλιάνα δημοσιογράφο, Φάμπια Ολιβέιρα, η οποία αποκάλυψε μέσω στήλης που διατηρεί στην εφημερίδα "O Dia" πως ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πλέον νέα μούσα στην "Πόλη του Φωτός" που ακούει στο όνομα Ναταλία Μπαρούλις.

Όνομα που μόνο άγνωστο δεν είναι στο βραζιλιάνικο κοινό καθώς πρόκειται για την πρώην σύντροφο του διάσημου Κολομβιανού τραγουδιστή Μαλούμα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ολιβέιρα, ο Νεϊμάρ συναντήθηκε για πρώτη φορά με την 27χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και μοντέλο με αφορμή κάποιο πρόσφατο ματς των πρωταθλητών Γαλλίας και εδώ και μερικές εβδομάδες είναι ζευγάρι.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση του δημοσιεύματος είτε από τον Νεϊμάρ είτε από τη σαγηνευτική Βραζιλιάνα, ώστε να μάθουμε -μεταξύ άλλων- μήπως είναι εκείνη η αιτία που άφησε πίσω του τον εφιάλτη της κόντρας με τη διοίκηση της Παρί και είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του από την αρχή της σεζόν.

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΠΑΡΟΥΛΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM:

View this post on Instagram

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) on

View this post on Instagram

@fashionnova

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Πήρε φόρα και δεν σταματά ο Νεϊμάρ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ