VIRAL

VIDEO: Του πίεσε το κεφάλι στο έδαφος με μανία

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Πανσερραϊκός, Αιγινιακός EUROKINISSI SPORTS

Στο 80ό λεπτό του αγώνα Πανσερραϊκός - Αιγινιακός, ο Κώστας Δούμτσιος έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ιβάν Πέριτς, αλλά στη συνέχεια του πίεσε το κεφάλι στο έδαφος με μανία. (VIDEO)

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4) ο Πανσερραϊκός υποδέχτηκε στις Σέρρες τον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League. Οι φιλοξενούμενοι στο 80' ήταν 1-0 μπροστά στο σκορ, όταν κοντά στο χώρο της μεσαίας γραμμής σημειώθηκε μια φάση που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση.

Ο Ιβάν Πέριτς του Αιγινιακού έχασε τη μπάλα από τον Κώστα Δούμτσιο και του έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα, ρίχνοντάς τον κάτω με κεφαλοκλείδωμα. Ο παίκτης του Πανσερραϊκού αντέδρασε και με τα δύο χέρια του του πάτησε με δύναμη το κεφάλι του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο!

Τελικά ο διαιτητής Κιοτζένης έδειξε κίτρινη κάρτα μόνο στον Πέριτς, τον παίκτη δηλαδή που τις... έφαγε. Μάλιστα όταν είδε τον ρέφερι από την Ξάνθη να τον "κιτρινίζει", απορούσε, δείχνοντάς του το πρόσωπο και το... ξύλο που δέχτηκε από τον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού. Δείτε το video:

Η ήττα του Πανσερραϊκού προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις. Ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε, ενώ το δρόμο της αποχώρησης πήραν και οι ποδοσφαιριστές Λάζαρος Ορφανίδης και Άντριγιαν Ρούντοβιτς. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν... καθηλώσει τους Σερραίους, οι οποίοι είναι στο -7 από τη ζώνη σωτηρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εύκολα ο Άρης, νίκησε η Παναχαϊκή, γκέλα για ΑΟΧ Κισσαμικό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ