ΣΤΗΛΕΣ

VIDEO: Γκολάρα σε ματς τοπικού στην Κέρκυρα

VIDEO: Γκολάρα σε ματς τοπικού στην Κέρκυρα

Ο Ρουμάνος επιθετικός, Λουτσιάν Μποριτζουάν, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στην αναμέτρηση του Θιναλιακού με τον Αυγερινό Βαλανείου.

Πολλά εντυπωσιακά τέρματα μπαίνουν σε ερασιτεχνικούς αγώνες, ωστόσο τα βλέπουν μόνο όσοι τυγχάνει να είναι στο γήπεδο αφού δεν υπάρχουν τηλεοπτικές μεταδόσεις. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του γκολ που σημείωσε ο Λουτσιάν Μποριτζουάν στην αναμέτρηση του Θιναλιακού με τον Αυγερινό Βαλανείου για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ο 34χρονος Ρουμάνος επιθετικός ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις δύο μεγάλες ομάδες του Βουκουρεστίου (Ραπίντ και Στεάουα) τα τελευταία τρία χρόνια έχει παίξει και σε αρκετές ομάδες στη χώρα μας.

Πλέον αγωνίζεται στον Θιναλιακό και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου σκοράροντας τέσσερα τέρματα στο τελικό 5-0 επί του Αυγερινού Βαλανείου (το άλλο τέρμα πέτυχε ο Μπάρντι). Από όλα τα τέσσερα τέρματα του εκείνο που ξεχώρισε ήταν αυτό με το οποίο έγινε το 2-0.

Έπειτα από λάθος της άμυνας η μπάλα στρώθηκε στον Μποριτζουάν και εκείνος με τακουνάκι στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό τέρμα του Ρουμάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ