ΣΤΗΛΕΣ

VIDEO: Γκολ παρωδία στο πρωτάθλημα του Μεξικού

VIDEO: Γκολ παρωδία στο πρωτάθλημα του Μεξικού

Το ματς της Μοντερέι με την Κλαμπ Τιχουάνα για το πρωτάθλημα του Μεξικού διεκόπη λόγω βροχής στο 87', αλλά όπως θα δείτε και στο video θα έπρεπε αυτό να είχε συμβεί νωρίτερα.

Φαίνεται ότι και στο Μεξικό οι διαιτητές είναι διστακτικοί στο να διακόψουν ένα παιχνίδι, αφού η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μοντερέι και την Κλαμπ Τιχουάνα θα έπρεπε να είχε διακοπεί νωρίτερα από το 87ο λεπτό.

Από την αρχή της αναμέτρησης υπήρχε έντονη βροχόπτωση και όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γίνονταν επικίνδυνα για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ειδικά από το 60' και μετά η ένταση της βροχής δυνάμωσε και αρκετά σημεία του αγωνιστικού χώρου είχαν γίνει λίμνη. Χαρακτηριστική είναι η φάση από την οποία προήλθε το 3-0 για την Μοντερέι στο 76'. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ντορλάν Παμπόν να τρέχει από τα δεξιά. Η μπάλα κολλάει σε μία από τις λίμνες που αναφέραμε νωρίτερα και ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων σταματά την πορεία του αφού έπρεπε να γυρίσει προς τα πίσω.

Σηκώνοντας το κεφάλι του είδε στην απέναντι πλευρά δύο αμαρκάριστους συμπαίκτες τουκαι προσπάθησε να τον τροφοδοτήσει, όμως η πάσα του ήταν πιο δυνατή από όσο έπρεπε και ο τερματοφύλακας της Τιχουάνα βγήκε για να την μαζέψει. Έλα μου, όμως, που η μπάλα κόλλησε σε μία άλλη λίμνη και ο Χεσούς Γκαγιάρδο το εκμεταλλεύτηκε τσιμπώντας την έξυπνα από τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ