VIRAL

Βαρύ πρόστιμο στην FC Seoul για τις κούκλες του σεξ στις εξέδρες

Βαρύ πρόστιμο στην FC Seoul για τις κούκλες του σεξ στις εξέδρες

Η επιλογή της FC Seoul να καλύψει το κενό που υπήρχε στις εξέδρες από τους φιλάθλους με κούκλες του σεξ γέννησε αντιδράσεις και αυτές με τη σειρά τους έφεραν ένα μεγάλο πρόστιμο.

Η επιλογή των υπευθύνων της FC Seoul να τοποθετήσουν κούκλες σεξ στις κερκίδες σε εντός έδρας ματς της ομάδας, για να αντικαταστήσουν τους φιλάθλους που απουσίαζαν ελέω των περιορισμών κατά του κορονοϊού στην Νότια Κορέα, αποδείχτηκε τραγική.

Οι 30 κούκλες μανεκέν που πήραν θέση στις κερκίδες έφεραν έντονες αντιδράσεις στον κόσμο, με την ομάδα να απολογείται την Δευτέρα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και να προσπαθεί να πείσει τις αρμόδιες αρχές πως οι κούκλες που είχαν παραγγελθεί δεν προορίζονταν για σεξουαλική χρήση.

Μάταιος κόπος όμως. Η K-League δεν πείστηκε από τις δικαιολογίες που έπεσαν στο τραπέζι και επέβαλε πρόστιμο ύψους 100 εκατομμυρίων γουόν, ήτοι 74.460 ευρώ, κάνοντας λόγο για ενέργεια που προσέβαλε πάρα πολλούς ανθρώπους.

"Το περιστατικό αυτό πλήγωσε τις γυναίκες καθώς και τις οικογένειες. Ο σύλλογς έκανε σοβαρό λάθος που δεν μετακίνησε τις κούκλες πριν από την έναρξη του αγώνα", ανέφεραν χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή τους οι άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Σημειώνεται πως κάποιες από τις κούκλες κρατούσαν και επιγραφές όπου διαφήμιζαν ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, παρά το γεγονός πως η πορνογραφία απαγορεύεται στην Νότια Κορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ