VIRAL

"Τσάκωσε" τη σύζυγό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον Μαρικά

"Τσάκωσε" τη σύζυγό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον Μαρικά

Πρωταγωνιστής σε μία ερωτική ιστορία εμφανίζεται σε video ο Τσιπριάν Μαρικά, με απατημένο σύζυγο να βρίσκει τη σύζυγό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον Ρουμάνο πρώην ποδοσφαιριστή και να τους καταγράφει σε κάμερα (VIDEO).

Ο Τσιπριάν Μαρικά κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2016 όμως λίγα χρόνια αργότερα έμελε να δει ξανά το όνομά του να φιγουράρει στον ηλεκτρονικό Τύπο της Ρουμανίας.

Όχι όμως αυτή τη φορά για κάποιο γεγονός που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο αλλά με μία υπόθεση απιστίας, στην οποία μπλέχτηκε και εκείνος.

Πρόκειται για μία ιστορία που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2019 και η οποία είδε την Τετάρτη (29/4) το φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα video διάρκειας 7 λεπτών που δημοσίευσε η ιστοσελίδα "ziardecluj.ro".

Σε αυτό βλέπουμε έναν άνδρα να χτυπάει την πόρτα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και να του ανοίγει ο πρώην επιθετικός των Σάλκε και Στουτγκάρδης, φορώντας μόνο μία πετσέτα, με τον άνδρα να του αποκαλύπτει πως ξέρει πως βρίσκεται μέσα η σύζυγός του!

"Τσάκωσε" τη σύζυγό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον Μαρικά

Διαβάστε μέρος του διαλόγου:

Σύζυγος: Σε παρακαλώ, άνοιξέ μου! Υπόσχομαι πως δεν θα κάνω τίποτα. Δεν θέλω να είμαι απολίτιστος απέναντι σε εσένα ή αυτήν. Θέλω μόνο να της δείξω πως είναι πιο κακή από όσο λέει.

Τσιπριάν Μαρικά: Σε παρακαλώ, σταμάτησε να τραβάς video.

Σύζυγος: Θέλω μόνο να μιλήσω στην Άνα, μετά θα μιλήσουμε όσο θες

Τσιπριάν Μαρικά: Θεέ μου συγχώρεσέ μου! Τι συμβαίνει; Έλα λίγο εδώ να μιλήσουμε. Θα με τρελάνεις με αυτό το video. Νομίζω υπερβάλλεις λίγο

Σύζυγος: Πες μου ότι η Άνα δεν είναι μέσα και μετά μιλάμε. Άνα, άνοιξε! Ξέρω ότι είσαι εκεί εδώ και 4 ώρες!

Τσίπριαν Μαρικά: Ας μιλήσουμε λίγο.

Για την ιστορία, η πράξη απιστίας της γυναίκας συγχωρέθηκε από τον σύζυγό της και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, ενώ ο Τσιπριάν Μαρικά είναι μαζί με την εδώ και χρόνια σύντροφό του, Ιοάνα Μάρκου, με την οποία έχουν αποκτήσει μάλιστα δύο παιδιά.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ