VIRAL

Τρομερός Ντε Ρόσι: Είδε μεταμφιεσμένος το Ρόμα - Λάτσιο!

Τρομερός Ντε Ρόσι: Είδε μεταμφιεσμένος το Ρόμα - Λάτσιο!

Το ντέρμπι της αιώνιας πόλης την περασμένη Κυριακή είχε έναν ξεχωριστό καλεσμένο: τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι που είδε την Ρόμα από την εξέδρα των οργανωμένων όντας μεταμφιεσμένος (VIDEOS).

Όταν τον Μάιο του 2019 ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανακοίνωνε το επίσημο αντίο στην αγαπημενη του Ρόμα μέσα από συνέντευξη Τύπου, είχε κάνει γνωστό πως κάποια στιγμή θα επέστρεφε για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα από την Curva Sud.

Το έκανε και μάλιστα στο σημαντικότερο ματς κάθε σεζόν για τους λύκους, καθώς όπως αποκάλυψε μέσω των social media, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο "Ολίμπικο" και είδε τον αγώνα κόντρα στην Λάτσιο ( 1-1) έχοντας πάρει θέση στην εξέδρα των οργανωμένων τιφόζι της Ρόμα.

Η παρουσία του όμως είχε μία ιδιαιτερότητα και αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν τον πρόσεξε κανείς από τη στιγμή που φρόντισε ο ίδιος να περάσει απαρατήρητος. Έβαλε περούκα, καπέλο και ψεύτικη μύτη και με τη βοήθεια της συντρόφου του έγινε... αγνώριστος!

"Ιδού τι συμβαίνει όταν ο σύζυγός σου αποφασίζει να διεισδύσει στην Curva Sud για να υλοποιήσει το όνειρό του και να δει το ντέρμπι. Χάσαμε ένα ολόκληρο απόγευμα, ώρες βαψίματος, τραυματίστηκαν ψυχικά τα παιδιά, αλλά ήταν χαρούμενος σαν παιδί.

Σε αγαπώ, αποστολή εξετελέσθη", έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram το έτερο ήμισυ του Ντε Ρόσι, Σάρα Φέλμπερμπαουμ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα - Λάτσιο 1-1: Οι τζαλορόσι έκοψαν τη φόρα των αετών
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ