VIRAL

Τρομερός διάλογος του Αλμέιδα με οπαδούς της ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Αλμέιδα έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν διστάζει να ανοίγει διάλογο με οπαδούς στα social media. Aυτή την φορά είχε επική στιχομυθία στο facebook για την ΑΕΚ και για τα… σουβλάκια.

Μπορεί η αγωνιστική προσφορά του Ούγκο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, να μην ήταν ανάλογη με την κλάση του. Όμως δεν υπήρχε κανείς που να μην αναγνώρισε την σπουδαία προσωπικότητα του Πορτογάλου φορ.

Και ένα βασικό στοιχείο αυτής της προσωπικότητας του Αλμέιδα, ήταν πως δεν δίσταζε να ανοίξει δημόσιο διάλογο με οπαδούς. Κάτι που συνεχίζει να κάνει και τώρα, που βρίσκεται στην Κροατία. Μάλιστα ο διάλογος που άνοιξε με οπαδούς της ΑΕΚ, σε ανάρτηση που έκανε για το γκολ που πέτυχε με την Χαϊντουκ, αγγίζει τα όρια του μυθικού.

Τρομερός διάλογος του Αλμέιδα με οπαδούς της ΑΕΚ

Αφενός διότι στα σχόλια οπαδών της Ένωσης, ο Αλμέιδα απάντησε πως "παρακολουθώ όσα ματς της ΑΕΚ μπορώ και να συνεχίσει έτσι". Αφετέρου και κυρίως, διότι όταν κάποιοι από τους οπαδούς επιχείρησαν να "τρολάρουν" με σχόλια τύπου "σου λείπουν τα σουβλατζίδικα" και "έχει καλό σουβλάκι στο Σπλιτ;", ο Πορτογάλος δεν δίστασε να δώσει "πληρωμένη" απάντηση: "Όχι, δεν έχει σουβλάκι και αν μπορείς, σε παρακαλώ να φέρεις. Πάντως το φαγητό είναι εξαιρετικό".

Τρομερός διάλογος του Αλμέιδα με οπαδούς της ΑΕΚ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ