VIRAL

Τράβηξε βίντεο το πέναλτι του Ρονάλντο και έφυγε με μαυρισμένο μάτι!

Τράβηξε βίντεο το πέναλτι του Ρονάλντο και έφυγε με μαυρισμένο μάτι!

Μια Καναδή φίλαθλος προσπάθησε να τραβήξει με το κινητό της το πέναλτι του Ρονάλντο με την Σεβίλλη, η μπάλα έφυγε άουτ και κατευθύνθηκε στο πρόσωπό της. Διαβάστε τι συνέβη. (VIDEO)

Το βίντεο είναι του 2016, όμως η El Pais δημοσίευσε τώρα το τι ακριβώς συνέβη. Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε με την Σεβίλλη στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και είχε κερδίσει πέναλτι, το οποίο θα εκτελούσε -ως συνήθως- ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια φίλαθλος των Μαδριλένων από τον Καναδά βρισκόταν στο γήπεδο και ήθελε να έχει στο κινητό της το... γκολ του Πορτογάλου από την άσπρη βούλα. Προφανώς, ήταν σίγουρη ότι θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα και ήθελε να έχει live το τέρμα και τους πανηγυρισμούς στο γήπεδο.

Για κακή της τύχη όμως, η μπάλα πήρε ύψος και πέρασε πάνω από το δοκάρι. Σα να μην έφτανε αυτό, πήγε συστημένη στο πρόσωπό της, καθώς η ίδια καθόταν στο πέταλο. Ενστικτωδώς, προσπάθησε πρώτα απ' όλα να προστατέψει το κινητό της, διότι προφανώς θα κόστιζε αρκετά χρήματα και δεν ήθελε να πάθει ζημιά.

Τα κατάφερε, δεν έπαθε κάτι. Όχι όμως και το πρόσωπό της, αφού το μάτι της αποκόμισε ένα ωραιότατο μαύρισμα από το... τρακάρισμα με την μπάλα. Είχε δύναμη το σουτ και το πλήρωσε για τα καλά. Αν μη τι άλλο, ήταν ένα χτύπημα που δεν θα το ξεχάσει ποτέ της. Το κινητό την γλίτωσε, γι' αυτό και ανέβασε το βίντεο στο YouTube. Τώρα μάθαμε και την ιστορία πίσω απ' αυτό...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ