VIRAL

Το χιουμοριστικό tweet της Μπόλτον για τον Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. Real won 4-1. (AP Photo/Tim Ireland)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. Real won 4-1. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Με αφορμή τις φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι διαχειριστές του λογαριασμού της Μπόλτον στο twitter απάντησαν σε έναν φίλο της ομάδας αν ενδιαφέρονται ή όχι για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Το σημερινό (16/06) δημοσίευμα της "A Bola" περί σκέψεων αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα αθλητικά ΜΜΕ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος απ' την αντιμετώπιση του τυγχάνει απ' την ισπανική δικαιοσύνη, με αποκορύφωμα τη δίωξη που του ασκήθηκε για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ. Γι' αυτό το λόγο, διεμήνυσε στους διοικούντες τους "μερένγκες" πως θέλει να αποχωρήσει απ' την ομάδα.

Όπως είναι λογικό, αμέσως μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, τα διεθνή ΜΜΕ άρχισαν να αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του CR7. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι χιουμοριστικές αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα ενός φίλου της Μπόλτον, ο οποίος ρώτησε τον λογαριασμό της ομάδας στο twitter πότε θα ανακοινώσει την... απόκτηση του 32χρονου επιθετικού.

"Άκουσα πως ο Ρονάλντο δεν θέλει να αγωνιστεί στην Ισπανία πια. Επομένως, που είναι η ανακοίνωση Μπόλτον;", ήταν το σχόλιο του φιλάθλου της αγγλικής ομάδας, με τους διαχειριστές να απαντούν: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δεν βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο".

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπόλτον θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Championship, καθώς τερμάτισε στην 2η θέση της League One και πήρε την άνοδο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δείτε τα tweets:

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ