Το twitter account που βρίσκει όλες τις χαμένες ποδοσφαιρικές μπάλες του κόσμου

Στις αλάνες που έπαιζες μικρός, σίγουρα θα έχεις χάσει κάποια μπάλα. Στεναχωρήθηκες, λύγισες, ξέσπασες. Μήπως ήρθε η ώρα να την βρεις επιτέλους; Ένα προφίλ στο Twitter μπορεί να το κάνει πράξη!

Ένα ένα από τα καλύτερα account στο Twitter. Δεν σας κάνουμε πλάκα. Δύο τύποι από την Αγγλία έχουν δημιουργήσει ένα προφίλ, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες από παρατημένες - σκισμένες - ξεφούσκωτες ποδοσφαιρικές μπάλες στους δρόμους.

Ναι μας πιάνει μία μελαγχολία όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες. Όλοι μας έχουμε χάσει μπάλες, έχουμε ψάξει να τις βρούμε, αλλά δεν τις βρήκαμε ποτέ. Γιατί εξαφανίσθηκαν ή γιατί δεν μπορούσαμε να μπούμε στους θάμνους που είχε σφηνώσει. Αυτή την παιδική νοσταλγία έρχονται να την κάνουν πράξη δύο τύποι από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ο Μάθιου Λουτζ μαζί με τον Άνταμ Μπάρνφιλντ, βρίσκουν στους δρόμους, σε πάρκα, σε στενάκια και οπουδήποτε μπορούν τα παιδιά να παίξουν, πολλές μπάλες που είναι τρύπιες ή ξεχασμένες εκεί.

Είναι ενδιαφέρον πως μία απλή μπάλα, μέσα από την οπτική ματιά των Λουτζ και Μπάρνφιλντ, μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά συναισθήματα.

Δείτε τις φωτό από το account τους:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ