VIRAL

To τρομερό tweet της Μαρσέιγ για Μήτρογλου και... Μανωλά

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

O λογαριασμός της Μαρσέιγ στο twitter, μετά την πρόκριση των Μασσαλών επί της Λειψίας, ανέβασε μία φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου και έκανε λόγο για "την ιστορία του Κώστα", κάνοντας tag και τη Ρόμα λόγω Κώστα Μανωλά.

Η Μαρσέιγ, ύστερα από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, επικράτησε 5-2 της Λειψίας και σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League. Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην σημείωσε κάποιο γκολ, αλλά είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία της ομάδας του.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο λογαριασμός της Μαρσέιγ στο twitter ανέβασε μία φωτογραφία του Έλληνα επιθετικού και έκανε λόγο για "την ιστορία του Κώστα", κάνοντας tag και τη Ρόμα!

"Είναι η ιστορία του Κώστα, σωστά Ρόμα;", αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet.

Θυμίζουμε πως ο "Μητρογκόλ" και ο Κώστας Μανωλάς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην ημιτελική φάση του Europa League και του Champions League αντίστοιχα.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ