VIRAL

Το σπριντ του Άλισον έκλεψε τη δόξα από το γκολ του Σαλάχ!

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield Stadium in Liverpool, Sunday, Jan. 19, 2020.(AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

O Mοχάμεντ Σαλάχ κλείδωσε τη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γκολ του στο 93', ωστόσο το highlight της βραδιάς το χάρισε στους ρεντς ο Άλισον (VIDEOS).

Ιδανικότερο φινάλε στη μητέρα των μαχών στο Νησί δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι φίλοι της Λίβερπουλ, καθώς την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ύστατη προσπάθεια για να ισοφαρίσει, η ομάδα του Κλοπ πέτυχε το 2-0 στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό τρόπο.

Ο Άλισον έκανε γρήγορα το βολέ, ο Σαλάχ έφυγε πίσω από τη σέντρα και έφτασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή των κόκκινων διαβόλων, για να κάνει το πλασέ με το αριστερό και να στείλει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ντε Χέα, απογειώνοντας το Άνφιλντ.

Το γκολ αυτό (πρώτο του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) έκανε τον Σαλάχ να ξεσπάσει, αφού έβγαλε τη φανέλα του για να πανηγυρίσει, ωστόσο εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Άλισον.

Και αυτό γιατί δεν έβγαλε απλά την ασίστ για τον συμπαίκτη του (πρώτος κίπερ της Λίβερπουλ που βγάζει ασίστ σε ματς της Premier League, μετά τον Μάρτιο του 2010 και την ασίστ του Πέπε Ρέινα στον Φερνάντο Τόρες) αλλά έκανε και ένα τρομερό σπριντ!

Άρχισε να τρέχει προς την αντίπαλη εστία όταν είδε τη μπάλα στα δίχτυα και ήταν ο πρώτος που έφτασε κοντά στον Σαλάχ για να τον αγκαλιάσει, με μία αμίμητη κούρσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Πετάει προς τον τίτλο η αρμάδα του Κλοπ
Κλοπ: "Οι οπαδοί ας τραγουδούν, εμείς δεν συμμετέχουμε στο πάρτι"
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ