VIRAL

Το παχυλό μηνιαίο μπάτζετ που διαθέτει ο Ρονάλντο για την Χεορχίνα

Soccer player Cristiano Ronaldo, left, and Georgina Rodriguez during the European MTV Awards in Seville, Spain, Sunday, Nov. 3, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Soccer player Cristiano Ronaldo, left, and Georgina Rodriguez during the European MTV Awards in Seville, Spain, Sunday, Nov. 3, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) PHOTO BY JOEL C RYAN/INVISION/AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παρέχει κάθε ασφάλεια όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, και για αυτό φροντίζει να της εξασφαλίζει ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα. Διαβάστε το story.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι το ζευγάρι που στον κόσμο του Instagram παρακολουθείται περισσότερο από κάθε άλλο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει 203.000.000 followers στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να έχει κοντά στους 17.000.000 φανς.

Το πόσο μεγάλο είναι το "γκελ" που κάνουν αμφότεροι στον κόσμο μπορεί πάντως να το αντιληφθεί κανείς και από ένα ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον CR7 και την Ισπανίδα μούσα και το οποίο είχε την υπογραφή του τηλεοπτικού σταθμού "Telecinco".

Το εν λόγω δίκτυο θέλησε να ψάξει λίγο τα οικονομικά του πανέμορφου μοντέλου και αποκάλυψε πως για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram και διαφημίζει κάποιο προϊόν, εισπράττει 8.000 ευρώ, ενώ για να παραχωρήσει κάποια συνέντευξη, το κασέ της ανέρχεται σε 100.000 ευρώ.

Το παχυλό μηνιαίο μπάτζετ που διαθέτει ο Ρονάλντο για την Χεορχίνα

Η είδηση πάντως που έχει μεγαλύτερο "ζουμί" στο ρεπορτάζ αναφορικά με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, έχει να κάνει με την οικονομική στήριξη που απολαμβάνει από τον Ρονάλντο, με το "Telecinco" να υποστηρίζει πως κάθε μήνα ο 35χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους δίνει ένα ποσό από 50 μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ για να καλύψει τα δικά της έξοδα καθώς και τις ανάγκες των παιδιών του CR7.

"Κάπως έτσι ήταν σε θέση να κάνει δώρο στον αγαπημένο της ένα αυτοκίνητο αξίας πάνω από 180.000 ευρώ", ανέφερε με νόημα το ισπανικό μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ