ΣΤΗΛΕΣ

Το ντύσιμο του Ντάνι Άλβες... έσβησε από την εβδομάδα μόδας Νεϊμάρ, Μπρούνα και Αμπρόσιο!

Το ντύσιμο του Ντάνι Άλβες... έσβησε από την εβδομάδα μόδας Νεϊμάρ, Μπρούνα και Αμπρόσιο!

Κεντρικός πρωταγωνιστής της εβδομάδας μόδας του Παρισιού τείνει να γίνει ο Ντάνι Άλβες που μετά την πασαρέλα με τα τακούνια, επισκίασε Νεϊμάρ, Μπρούνα και Αμπρόσιο με την θρυλική του εμφάνιση (PHOTO).

Πταίσμα ήταν τα τακούνια που φόρεσε ο Ντάνι Άλβες για να διαφημίσει την παρουσία του στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι σε σύγκριση με αυτά που επέλεξε να ντυθεί τη μεγάλη βραδιά (PHOTOS).

Ο Βραζιλιάνος σταρ κέντρισε τα βλέμματα με την επική του εμφάνιση, στέλνοντας για... τσάι τα τακούνια, τον Νεϊμάρ, την Μπρούνα και την Αμπρόσιο που ήταν η παρέα του.

Λοιπόν, ο Βραζιλιάνος φόρεσε γυαλιά τα οποία κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται στα περιβόητα VIDEO: Thug Life στο διαδίκτυο, είναι κωμικά δηλαδή...

Επίσης, επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με καρφιά και συμπλήρωσε την ροκ εμφάνισή του με γάντια που επίσης ήταν δερμάτινα και στολισμένα με καρφιά!

Fashion icon ο Ντάνι, απολαύστε τον στην παρακάτω φωτογραφία:

Models Cara Delevingne, from left, Bruna Marquezine, soccer players Neymar and Dani Alves attend the Off White Spring/Summer 2019 ready to wear fashion collection presented in Paris, Thursday, Sept. 27, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Models Cara Delevingne, from left, Bruna Marquezine, soccer players Neymar and Dani Alves attend the Off White Spring/Summer 2019 ready to wear fashion collection presented in Paris, Thursday, Sept. 27, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ