VIRAL

Το "κόλπο" του Κουαδράδο που εξέθεσε τον Ρονάλντο!

Το "κόλπο" του Κουαδράδο που εξέθεσε τον Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν του αρέσει να χάνει ούτε σε φιλικά, όμως στην τελευταία προπόνηση της Γιουβέντους γεύτηκε το πικρό ποτήρι της ήττας ελέω της κλάσης του Χουάν Κουαδράδο (VIDEO).

Η δράση επέστρεψε στο Champions League μετά τη δίμηνη διακοπή, με τα πρώτα ματς για τη φάση των "16" να διεξάγονται την περασμένη εβδομάδα, με την Γιουβέντους από την πλευρά της να ρίχνεται την Τετάρτη (26/2) στη μάχη αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Λιόν.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται ήδη στην Γαλλία ενόψει την πρώτης κόντρας με την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία και ο παίκτης στον οποίο ποντάρουν οι περισσότεροι για να ηγηθεί των Τορινέζων σε ένα ακόμα ματς δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο λόγος φυσικά είναι η εκπληκτικη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με τον Πορτογάλο επιθετικό να έχει σκοράρει στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί και στα 13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Λίγο πάντως πριν την κόντρα με την Λιόν είχε μία άτυπη ήττα, με τους υπεύθυνους να είναι οι...συμπαίκτες του. Κατά τη διάρκεια μίας άσκησης στην προπόνηση, ο Ρονάλντο βρέθηκε μαζί με τους Κόστα και Πιάνιτς να προσπαθούν να σταματήσουν τις πάσες των συμπαικτών τους που είχαν σχηματίσει έναν κύκλο για το διάσημο "κορόιδο", με τον CR7 να θέλει να κλέψει την παράσταση αλλά να... εκτίθεται.

Μετά από την 19η συνεχόμενη πάσα, ο CR7 έκανε τάκλιν για να δώσει τέλος στο σερί, με τον Κουαδράδο να περνάει όμως τη μπάλα από πάνω του και να προκαλεί έκσταση σε όλους τους μπιανκονέρι βλέποντας τον ηγέτη της ομάδας να "βρίσκει το μάστορά του".

Όλα αυτά υπό το χαμογελαστό βλέμμα του Μαουρίτσιο Σάρι που θα εύχεται φυσικά ο Ρονάλντο να βρει ένα ακόμα κίνητρο για να συνεχίσει το απίστευτο σερί του στο σκοράρισμα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ