ΣΤΗΛΕΣ

Το Instastory του Mayweather στην Ερμού περιείχε πολύ "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

Floyd Mayweather Jr., left, speaks with Conor McGregor after a super welterweight boxing match Saturday, Aug. 26, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/Isaac Brekken)
Floyd Mayweather Jr., left, speaks with Conor McGregor after a super welterweight boxing match Saturday, Aug. 26, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/Isaac Brekken) AP

Ο περφόρμερ Mike εντυπωσίασε τόσο πολύ τον Floyd Mayweather που ο θρύλος του μποξ ήθελε να το μοιραστεί με τους 21,6 εκατομμύρια ακόλουθους του στο Instagram (VIDEO).

Ο θρύλος του μποξ, Floyd Mayweather πέρασε μια βόλτα από τη Σαντορίνη, πήγε μέχρι τη Μύκονο και κατέληξε στην Αθήνα.

Το βράδυ της Πέμπτης (12/10), μάλιστα, ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής μας, και πλουσιότερος αθλητής του πλανήτη έκανε μια βόλτα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο πρωτεύουσας, την Ερμού.

Εκεί, καθημερινά, βγάζουν το ψωμί τους αρκετοί περφόρμερ και τραγουδιστές. Ένας, όμως, ήταν αυτός που κέντρισε το ενδιαφέρον του Floyd Mayweather.

Ο "Money" εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τον καλλιτέχνη Mike που τον έκανε Instastory για να τον δουν και οι 21,6 εκατομμύρια ακόλουθοι του. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Mike είχε περάσει από περσινό "Ελλάδα έχεις ταλέντο", παρουσιάζοντας ένα σόου με μία κρυστάλλινη σφαίρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST ΤΟΥ MAYWEATHER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ