VIRAL

Το "ευχαριστώ" του Πάνου Αργιανίδη στον "Πανελλήνιο Σύλλογο Μάνατζερ Ράγκμπι"

Το "ευχαριστώ" του Πάνου Αργιανίδη στον "Πανελλήνιο Σύλλογο Μάνατζερ Ράγκμπι"
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Το Survivor ολοκληρώθηκε και ο Πάνος Αργιανίδης έστειλε ένα μήνυμα στη σελίδα στο facebook που τον στήριξε σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Πάνος Αγριανίδης- που μας συστήθηκε μέσω του Survivor ως μάνατζερ ράγκμπι- δεν ξέχασε τη σελίδα στο facebook η οποία τον στήριξε σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, συνεχίζοντας τη δράση της και μετά την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου (8/7) -λίγο μετά το φινάλε του ριάλιτι- έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον "Πανελλήνιο Σύλλογο Μάνατζερ Ράγκμπι":

"Κάπου εδώ λοιπόν να σας Ευχαριστήσω όλους εσάς που μέσα από αυτή τη Σελίδα με Τρολλάρατε ...Γελάσατε κ Περάσατε ένα Χειμώνα με Χιούμορ ☆ Σαρκαστική διαθεση ☆ κ πάνω από όλα Επικοινωνήσατε Άγνωστοι Άνθρωποι μεταξύ σας Σε μια Εποχή Μοναξιάς κ Μεγάλης Ψυχολογικής Πίεσης.... Αστεράτοι κ Μanagers Σας Εύχομαι να έχετε ενα Υπέροχο Καλοκαίρι κ να μην χάσετε Ποτέ το Χιούμορ σας....Μέσα απο τη Καρδιά μου Σας ευχαριστώ κ να μην ξεχνάτε να Περνάτε Ωραία κ να δείχνεται την Αγάπη σας στους Ανθρώπους που βρίσκονται πλάι σας ... Με εκτίμηση o Asteratos Manager Rugby ☆☆☆"

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ