Το εγχειρίδιο συμβουλών της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας για γνωριμία με Ρωσίδες

Το εγχειρίδιο συμβουλών της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας για γνωριμία με Ρωσίδες

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής προσφέρει ένα ξεχωριστό εγχειρίδιο στους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία, μέσω του οποίου δίνουν συμβουλές σε όσους θέλουν να γνωρίσουν Ρωσίδες.

Το προσεχές καλοκαίρι, η Αργεντινή, έστω κι αν χρειάστηκε να δεινοπαθήσει στην προκριματική φάση, θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Στο πλευρό της "αλμπισελέστε" θα βρεθούν χιλιάδες φίλαθλοι, οι οποίοι, όμως, πέρα απ' την παρακολούθηση των αγώνων, είναι πιθανόν να γνωρίσουν και τον... έρωτα της ζωής τους.

Γι' αυτό το λόγο, η Ομοσπονδία της Αργεντινής δημιούργησε ένα εγχειρίδιο, μέσω του οποίου δίνονται συμβουλές για την ιδανική διαμονή στη Ρωσία, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο: "Τι να κάνετε ώστε να έχετε μία ευκαιρία με κάποια Ρωσίδα".

ΟΙ ΠΕΝΤΕ... ΕΝΤΟΛΕΣ:

  • Να είστε καθαροί. Όπως όλες οι κοπέλες, σε προσέχουν αν είσαι καθαρός και καλοντυμένος. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Δώστε προσοχή.
  • Στις Ρωσίδες δεν αρέσει να τις βλέπεις σαν αντικείμενα. Πολλοί άνδρες, επειδή οι Ρωσίδες είναι ωραίες, θέλουν μόνο να την πάνε στο κρεβάτι. Όμως, είναι άτομα που θέλουν να νιώθουν σημαντικά και μοναδικά.
  • Οι Ρωσίδες μισούν τους βαρετούς άνδρες. Εάν δεν έχεις θέματα να σχολιάσεις και σκέφτεσαι τι θα πεις μετά, δεν απολαμβάνεις την στιγμή που είσαι μαζί της.
  • Να μην είσαι αρνητικός. Αποφεύγουν τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί.
  • Να μην κάνετε τυπικές και αδιάφορες ερωτήσεις. Να είσαι αυθεντικός. Θέλουν να σε γνωρίσουν, να τους δώσεις πληροφορίες για σένα. Θυμήσου πως πολλές δεν ξέρουν για τη χώρα σου και γι' αυτό το λόγο έχεις πλεονέκτημα έναντι των Ρώσων.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24