VIRAL

Το "άντε γαμ@@@ου" του Μουρίνιο σε δημοσιογράφο του Sky Sports

Το "άντε γαμ@@@ου" του Μουρίνιο σε δημοσιογράφο του Sky Sports

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ "All or Nothing: Tottenham Hotspur", o Zoζέ Μουρίνιο εκνευρίστηκε με την κριτική ενός δημοσιογράφου του Sky Sports που τον χαρακτήρισε "ξεπερασμένο" και χρησιμοποίησε... βαριές κουβέντες. (VIDEO)

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (31/08) η σειρά "All or Nothing: Tottenham Hotspur" του Amazon Prime που παρουσίαζει την πορεία της Τότεναμ την περσινή σεζόν. Μεγάλο κομμάτι του ντοκιμαντέρ ασχολείται με την απόλυση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μάλιστα, ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον Πορτογάλο τεχνικό στο γραφείο του, λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή του, να ακούει την κριτική ενός δημοσιογράφου του Sky Sports προς το πρόσωπό του που τον χαρακτηρίζει ως "ξεπερασμένο".

"Η φυγή του Ποτσετίνο από την Τότεναμ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί τόση μεγάλη αντίδραση στην απόλυση ενός προπονητή.

Μεγαλύτερη έκπληξη μού έκανε το γεγονός πως ήρθε ο Ζοζέ. Είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η Τότεναμ; Δεν συμφωνώ, για να είμαι ειλικρινής.

Κατέκτησε τρόπαια σε κάθε ομάδα που . Ξέρετε, το Champions League, τη La Liga, την Premier League. Tα πάντα. Όμως, σας λέω ότι οι καλές εποχές του Μουρίνιο έχουν παρέλθει. Δείτε τι συνέβη στη Γιουνάιτεντ", ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου, με τον Μουρίνιο να σηκώνεται από την καρέκλα του, να κλείνει την τηλεόραση και να ψιθυρίζει "άντε γαμ@@@ου".

Δείτε το video:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ