ΣΤΗΛΕΣ

Αν ο Βαγγέλης Ιωάννου ονόμαζε τους τυφώνες

Αν ο Βαγγέλης Ιωάννου ονόμαζε τους τυφώνες

Οι τυφώνες έχουν ονόματα, αλλά αλήθεια τώρα, ποιος είναι καλύτερος στα παρατσούκλια από τον Βαγγέλη Ιωάννου; Δες πως θα έκανε εκείνος τη δουλίτσα.

Το θέμα είναι απλό και όσο καμένο μας αξίζει. Βλέπουμε τόσες μέρες τους τυφώνες που φέρνουν βόλτες γύρω από τη χώρα μας και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι "ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ";;;

Αλλά μετά σκεφτήκαμε και το εξής εξαγνιστικό: "ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑτα Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ";

Γιατί θα ήταν καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οπότε τσέκαρε πώς θα ονόμαζε τους κυκλώνες και τις καταιγίδες ο μεγαλύτερος μπασκετικός σπορτσκάστερ του σύμπαντος και μπες για λίγο στο μεγαλύτερο μυαλό της ελληνικής τηλεόρασης.

(Βάλαμε και μερικούς πιο παλιούς τυφώνες που χτύπησαν είτε εδώ, είτε στο εξωτερικό, έτσι για το καμένο του πράγματος. Μην απορήσεις).

Για δες:

1. "Φώντας ο τυφώνας, η καταιγίδα, το χαλάζι, το βελούδινο σφυρί του Θωρ που στέλνει τα μποφόρ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ TΗRΕEFONAS, O THREEFONAS, ΝΑΙΙΙΙΙ, το βαρομεντρικό χαμηλό, του Φώντα τα προσόντα, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ."

2. "Ζορμπάς, ο χορευτής των αιθέρων, ο Αντονι Κουίν δε κουίκ, για τρεις από το κέντρο, θα δοκιμάσει ΝΑΙΙΙΙΙ, από το κέντρο του κυκλώνα, μας κλείνει το μάτι, μας κλείνει το μάτι του κυκλώνα, Ζορμπάς η ταινία, ο μύθος, το βιβλίο, το συρτάκι του Καζαντζάκη, ο κυκλώνας μπόμπερ, λα μπομπίτα, ΛΑ ΚΥΚΛΩΝΙΤΑ, ΛΑ ΚΥΚΛΩΝΙΤΑ, ΘΑ ΤΗ ΡΙΞΕΙ, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ, ΝΑΙΙΙΙΙ."

Αν ο Βαγγέλης Ιωάννου ονόμαζε τους τυφώνες


3. "Η Κατρίνα η κακοκαιρία, η ρώσικη αρκούδα ξυπνάει και είναι εδώ, η ρώσικη αρκούδα ξυπνάει και ρίχνει στο καναβάτσο τη θερμοκρασία, Κατρίνα η Τσαρίνα, η Τσαρίνα του παγκόσμιου μπάσκετ, η Κατρίνα ρίχνει στο καναβάτσο το πουλάκι σου, το παγώνει και το μικραίνει πιο γρήγορα κι απ' τη σκιά της, το άγιο δισκοπότηρο το πουλάκι σου γίνεται μια σταλιά, θα δοκιμάσει από κει; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΤΟ, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ."

4. "Ο Μίνωας επιδεινώνει τον καιρό, ο Μίνωας φέρνει χαλαζόπτωση, φέρνει τρόμο, φέρνει πανικό, Μίνωας ο βασιλιάς των καταστροφών, θα τη ρίξει στο σίδερο, έχει άλλη μία, μία συν μία που λέγαμε παλιά, μία συν μία, θα ευστοχήσει, όχι, θα το χάσει, θα πάρει όμως το μακρινό ριμπάουντ, το σημαντικότερο πράγμα στο σημερινό μπάσκετ, στη σημερινή θεομηνία, θα ρίξει χαλάζι από εκει, ΝΑΙΙΙΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ, είμαι εδώ λέει, εσείς πού είστε, δεν σας βλέπω, είμαι εδώ, γρήγορα πίσω τώρα, μία καλή άμυνα, αυτό θέλουμε τώρα, μία καλή άμυνα, ΘΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Π%$&ΤΣΟΚΡΥΟ, ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ και άντε να βγείτε τώρα τους λέει, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, τρια, δυο, ενα, ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΣΦΥΡΙΞΕ, ΝΑΙ, ΣΦΥΡΙΞΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ, ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ, ΜΙΝΩΑΑΑΑΑΑΣΣΣ."

Αν ο Βαγγέλης Ιωάννου ονόμαζε τους τυφώνες

5. "Είναι ο τυφώνας Σάντυ, είναι ο τυφώνας Ίρμα, αλλά είναι και ο τυφώνας Άντριου, ο άγιος Άντριου των κατακλυσμών, ο Άγιος Αντρέας της νεροποντής, των κεραυνών, της Πάτρας ο πολιούχος, από κάπου μπουμπουνίζει. Πού; Πού; Το μπουμπούνισε, το μπουμπούνισε ο Άντριου, δεν το χάνει αυτό, δεν χάνεται αυτό, ο Άγιος Ελεβέιτορ, τους ανεβάζει και τους κατεβάζει, τους παγώνει και τους ζεσταίνει, τους αρρωσταίνει και τους λυτρώνει, η κακοκαιρία εξολοθρευτής είναι εδώ, τελευταία επίθεση, ρίχνει νερό, ρίχνει πολύ νερό, πάνω σε ποιον; Ποιος; Ποιος; Ποιος θα παρει το τελευταίο σουτ, το βάζει, το έβαλε, είναι απίστευτο, είναι μοναδικό, δεν την παλεύω δεν την παλεύετε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ