ΣΤΗΛΕΣ

"Θεός" Ντάνι Άλβες: φόρεσε τα τακούνια της συντρόφου του και έκανε πασαρέλα!

"Θεός" Ντάνι Άλβες: φόρεσε τα τακούνια της συντρόφου του και έκανε πασαρέλα!

Ο Ντάνι Άλβες δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να... τσαλακώνεται και η τελευταία απόδειξη ήρθε μέσα από ένα video όπου ανέβασε, όπου εμφανίζεται να κάνει πασαρέλα με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Απολαύστε τον!

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (Paris Fashion week) όπου όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί προβάλλουν τη δουλειά τους στο κοινό και ένα από τα μοντέλα που φροντίζει να διαφημίζει την πραμάτειά τους είναι και η Χοάνα Σανθ.

Ο λόγος για τη σύντροφο του Ντάνι Άλβες, με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι μεν τραυματίας και να μη συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του αλλά να κλέβει την παράσταση με τη ινσταγκραμική του δράση.

Και τι δράση! Ο διάσημος και συνάμα εκκεντρικός Βραζιλιάνος σταρ δε είχε πρόβλημα να... δανειστεί τα ψηλοτάκουνα της συντρόφου του που χρησιμοποιεί στην εβδομάδα μόδας και να τα φορέσει και εκείνος, για να κάνει πασαρέλα στο δωμάτιό τους με ένα σαφώς πιο indoor ντύσιμο.

"Θεός" Ντάνι Άλβες: φόρεσε τα τακούνια της συντρόφου του και έκανε πασαρέλα!

"Είναι εβδομάδα μόδας και είμαι έτοιμος να πάρω τη θέση της αγαπημένης μου Χοάνα Σανθ... Λυπάμαι αλλά δεν λυπάμαι!!", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram ο έμπειρος δεξιός φουλ-μπακ.

Τα πάνω από 1.500.000 like που συγκέντρωσε μέσα σε τρεις ώρες, αποδεικνύουν πως το εγχείρημά του ήταν άκρως επιτυχημένο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ