VIRAL

Θαυμαστής της Οζάκα, τής έκανε πρόταση γάμου

Naomi Osaka, of Japan, holds the trophy after defeating Serena Williams in the women's final of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 8, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki)
Naomi Osaka, of Japan, holds the trophy after defeating Serena Williams in the women's final of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 8, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Η Ναόμι Οζάκα δέχτηκε διαδικτυακή πρόταση γάμου από θαυμαστή της ο οποίος μάλιστα της άφησε και το τηλέφωνο του με την υποσημείωση ότι η Γιαπωνέζα πρέπει να βιαστεί!

Έχουμε συνηθίσει διάσημοι και μη δέχονται περίεργα μηνύματα από θαυμαστές τους. Μόνο που ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας το πήγε ένα βήμα παρακάτω και προκάλεσε το γέλιο της Ναόμι Οζάκα.

Η Γιαπωνέζα τενίστρια δέχτηκε μήνυμα από θαυμαστή της ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου. Μάλιστα, της άφησε και το τηλέφωνο του με την υποσημείωση ότι η Γιαπωνέζα πρέπει να βιαστεί!

"Έχεις αγόρι ; Γιατί ψάχνω μια κοπέλα για να παντρευτώ. Πρέπει να βιαστείς πάντως, η πρότασή μου δεν θα κρατήσει για πολύ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό μήνυμα που δημοσίευσε η Ναόμι Οζάκα.

Θαυμαστής της Οζάκα, τής έκανε πρόταση γάμου
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ