VIRAL

Ταύρος εν υαλοπωλείο στην προπόνηση ο Ιγκουαΐν!

Ταύρος εν υαλοπωλείο στην προπόνηση ο Ιγκουαΐν!

Το ματς κόντρα στην Ατλέτικο πλησιάζει και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται σε... σεληνιασμένη κατάσταση. Απόδειξη ένα VIDEO που διέρρευσε από την προπόνηση της Γιουβέντους.

Το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν με ενάμισυ πόδι εκτός "Allianz Stadium", με την Γιουβέντους να παρουσιάζεται διατεθειμένη να συζητήσει με την Ρόμα για την προοπτική παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού.

Τελικά όμως ο "Πιπίτα" έμεινε στο Τορίνο κερδίζοντας έδαφος σε σχέση με τον Μάντζουκιτς (οδεύει προς το Καταρ) και μάλιστα τον εμπιστεύεται ο Μαουρίτσιο Σάρι στα πρώτα παιχνίδια της βέκια σινιόρα στη φετινή Serie A.

Το πόσο μεταμορφωμένος και γεμάτος κίνητρα είναι ο Αργεντινός επιθετικός σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν όπου δεν ήταν και στα καλύτερά του, το έδειξε και στην τελευταία προπόνηση της Γιουβέντους ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε ένα παιχνίδι τακτικής, δεν κατάφερε να κλέψει τη μπάλα από τους συμπαίκτες του και πάνω στο θυμό του ξέσπασε πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες αλλά και σε μέλος του επιτελείου των μπιανκονέρι, για να χρειαστεί η παρέμβαση του Λεονάρντο Μπονούτσι για να ηρεμήσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Έπεσε από την κορυφή ύστερα από 1,5 χρόνο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ