Τα καυτά σορτσάκια των ανήλικων ball girls έφεραν μπελάδες στη Βιτσέντζα

Η Βιτσέντζα αντικατέστησε τα ball boys με ανήλικα κορίτσια της τοπικής ομάδας βόλεϊ, ωστόσο τα καυτά σορτσάκια που φορούσαν έφεραν τη δικαιολογημένη γενική κατακραυγή.

Υπάρχουν ιδέες που φέρνουν τα ανάλογα αποτελέσματα και κάποιες άλλες που δεν πάνε και τόσο καλά. Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει και αυτή που είχε η διοίκηση της Βιτσέντζα, ομάδα τρίτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο βόλεϊ γυναικών, επέλεξε να αντικαταστήσει τα ball boys με κορίτσια.

Έτσι, αθλήτριες της ομάδας Κ16 της Anthea Volley Vicenza εμφανίστηκαν στον αγώνα απέναντι στην Τζιάνα Ερμίνιο την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Το θέμα όμως ήταν ότι τα νεαρά κορίτσια εμφανίστηκαν με καυτά σορτσάκια τα οποία ίσα που κάλυπταν τα... στοιχειώδη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα social media των φίλων της ομάδας να γεμίσουν με φωτογραφίες όπως αυτή που ακολουθεί.

Η κατακραυγή που ακολούθησε ήταν μεγάλη αφού πολλοί κατηγόρησαν την Βιτσέντζα για σεξισμό και στάθηκαν στο γεγονός ότι τα κορίτσια που πρωταγωνίστησαν ήταν ανήλικα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της ιταλικής ομάδας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη τονίζοντας ωστόσο ότι θα επαναλάβει αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον φροντίζοντας ωστόσο το ντύσιμο των κοριτσιών.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.