VIRAL

Survivor: Ο Βαρούχας "σχολιάζει" τα διαιτητικά λάθη του Τανιμανίδη!

Survivor: Ο Βαρούχας "σχολιάζει" τα διαιτητικά λάθη του Τανιμανίδη!

Φοβερό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Βαρούχα, ο οποίος "σχολίασε" τις διαιτητικές αποφάσεις του Τανιμανίδη στους αγώνες του beach soccer στο Survivor. Απολαύστε το και δεν θα χάσετε.

Όταν υπάρχει έμπνευση, πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απολαυστικό. Χθες βράδυ (14/3) στο Survivor, η δοκιμασία περιελάμβανε αγώνες beach soccer και ο Λάμπρος Χούτος πρωταγωνίστησε, βοηθώντας τους "Διάσημους" να επικρατήσουν με 10-3 των "Μαχητών".

Το κλωτσοσκούφι έδινε και έπαιρνε, πολλά μαρκαρίσματα ήταν για... θάνατο και τα κανονικά φάουλ γίνονταν σχεδόν σε κάθε δεύτερη επαφή. Αλλά με τους περισσότερους να μην έχουν επαφή με το αντικείμενο, ήταν λογικό να δούμε πράγματα που δεν θα συναντούσαμε σε κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου στην άμμο.

Ένα βίντεο που φτιάχτηκε στην σελίδα "Υοθτθβεψομ" στο Facebook, παρουσιάζει τον γνωστό τηλεκριτικό διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα, να "σχολιάζει" τις αποφάσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έκανε περιγραφή των αγώνων και παράλληλα σφύριζε τα ματς.

Καταλαβαίνετε ότι έγινε... πάρτι μαρκαρισμάτων και σφύριζε το 1/20 απ' αυτά που πραγματικά γίνονταν. Επομένως, με λίγη έμπνευση, φτιάχτηκε το παρακάτω βίντεο, το οποίο είναι ομολογουμένως ευφυές. Δείτε το και δεν θα χάσετε...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ