VIRAL

Survivor: Ο Ντάνος και τα κορίτσια του!

Survivor: Ο Ντάνος και τα κορίτσια του!

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor ήταν ατομικό, οι παίκτες έπαιξαν μεταξύ τους, ήταν κομμένα τα "1,2,3, Survivors" και ούτω καθ' εξής, με τον Ντάνο να αναδεικνύεται νικητής και ως έπαθλο να παίρνει ένα αυτοκίνητο και μαζί τα κορίτσια για παρέα. (VIDEOS).

Μετά την νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου εναντίον όλων των μαχητών με 10 - 6 στο αγώνισμα ισορροπίας, ήρθε η αλλαγή του παιχνιδιού λόγω και του τραυματισμού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με το παιχνίδι να γίνεται ατομικό και τον καθένα να παίζει για την πάρτη του. Απλά, δεν άλλαξε ο νικητής, με τον Ντάνο να σαρώνει και πάλι! Έτσι, λοιπόν, μέχρι τον μεγάλο τελικό, οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά και θα διεκδικούν τη νίκη στα αγωνίσματα με τα ατομικά έπαθλα.

Γυναίκες και άνδρες στα ατομικά αγωνίσματα παίζουν μαζί. Η Σάρα έπαιξε με όλους τους άνδρες και μάλιστα επάξια, αφού ο στίβος μάχης δεν ευνοούσε κανέναν παραπάνω. Ο κάθε παίκτης είχε πέντε ζωές και κάθε φορά που έχανε, του αφαιρούνταν και μία ζωή. Αυτός που θα έμενε με μία ζωή τουλάχιστον ως το τέλος, θα ήταν και ο νικητής.

Οι παίκτες διασήμων και μαχητών στο Survivor αφού ξεκινούσαν με μια εντυπωσιακή κάθοδο από την τσουλήθρα και έπεφταν στη θάλασσα, έπρεπε να περάσουν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, να συρθούν κάτω από εμπόδιο στην άμμο και να καταλήξουν στον τελικό στόχο που καλούνταν να βάλουν 3 μπάλες σε μια ειδική κατασκευή σαν φλιπεράκι.

Ο πρώτος που έχασε και τις 5 ζωές του ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ύστερα τον ακολούθησε η Σάρα Εσκενάζυ και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Και εκεί που η αγωνία είχε κορυφωθεί για τον Βασάλο και τον Ντάνο, ο πρώτος τραυματίστηκε ελαφρώς και ενώ ο αγώνας τους αναβλήθηκε, μετά τον επανέλαβαν και ο Αγγελόπουλος τον νίκησε. Στη μάχη Αγγελόπουλου - Αναγνωστόπουλου, νικητής αναδείχτηκε ο πρώτος και μετά έσπευσε να αγκαλιάσει την Βαλαβάνη.

Το έπαθλο του αγωνίσματος ήταν ταξίδι του νικητή με ιδιωτικό αεροπλάνο στον προορισμό Πουέρτο Πλάτα με άλλους δύο παίκτες. Ο Αγγελόπουλος επέλεξε την Ευρυδίκη και την Σάρα. Οι τρεις τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα θαλάσσιο πάρκο και να απολαύσουν ένα λαχταριστό γεύμα.

Ιδού το έπαθλο του νικητή:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ