VIRAL

Survivor: Η άνετη νίκη των Μαχητών, τα νεύρα με τον Σπαλιάρα και τα κλάματα!

Survivor: Η άνετη νίκη των Μαχητών, τα νεύρα με τον Σπαλιάρα και τα κλάματα!

Τα είχε όλα το χθεσινό Surviror, το οποίο στο αγωνιστικό σκέλος κατέληξε άνετα στην ομάδα των Μαχητών, ενώ υπήρξαν και εντάσεις με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ ακολούθησε η επικοινωνία των νικητών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. (VIDEOS)

Έπειτα από έξι σερί ήττες, τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα των Μαχητών που κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη μετά το ατύχημα που αποδυνάμωσε την ομάδα τους και άλλαξε εν πολλοίς τις ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι.

Χθες (5/4), με χαρακτηριστική άνεση κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 10-4 στη μάχη της επικοινωνίας, αφού αν και μπήκαν στον στίβο μάχης έχοντας προηγουμένως τσακωθεί στο νησί τους και η ψυχολογία δεν βρισκόταν στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, εντούτοις ήταν εμφανώς καλύτεροι και επιβλήθηκαν εύκολα των αντιπάλων τους που σε κανένα σημείο δεν τους απείλησαν ουσιαστικά.

Οι Διάσημοι δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, με τον στίβο μάχης να θέλει και ικανότητες... μπασκετικές, αφού ο τελικός στόχος ήταν δυο εύστοχες βολές σε κινούμενο στόχο. Ο Ντάνος δεν κατάφερε να πάρει καμία νίκη, εν αντιθέσει με τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος μια φορά μπόρεσε να βγει νικητής.

Στον αντίποδα, οι Μαχητές ήταν εξαιρετικοί, έπαιξαν με τεράστιο πάθος, ενώ στον στόχο ήταν φοβεροί και είχαν ευστοχία... Στεφ Κάρι σε "καυτή" βραδιά. Φυσικό ήταν να επιστρέψουν και τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, αφού πάντα οι νίκες φέρνουν ηρεμία και γκρίνια στον αντίπαλο.

Από την άλλη, οι Διάσημοι τα είχαν με την συμπεριφορά του Γιάννη Σπαλιάρα, θεωρώντας ότι προκαλούσε με τις αντιδράσεις του, υπήρξε και ένα λεκτικό επεισόδιο με τον Κώστα Κοκκινάκη που θεώρησε πως πέρασε την "κόκκινη γραμμή" ο άλλοτε συμπαίκτης του, ενώ την στάση του καυτηρίασαν και οι υπόλοιποι.

Θέμα υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που αποφάσισε να μην αγωνιστεί, επικαλούμενη πρόβλημα στη μέση, ενώ ουσιαστικά είναι ξένο σώμα στην ομάδα. Η ίδια είναι πειραγμένη με αρκετά πράγματα, τα οποία πάντως δεν διευκρινίζονται επαρκώς, ενώ θέμα με την συμπεριφορά της έχουν πλέον και οι άλλοι Διάσημοι. Γενικότερα μια τεταμένη κατάσταση στο νησί τους...

Στην Επικοινωνία, όλα τα λεφτά ήταν το σχόλιο του Σπαλιάρα για την αδελφή του Βασάλου, ο Τσανγκ έκλαψε μόλις είδε τον πατέρα του, το ίδιο και ο Μάριος την δική του οικογένεια, ενώ τρελάθηκε από την χαρά της η Σάρα με αδελφό, μάνα και πατέρα, τον τεράστιο Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Ελισάβετ, η οποία μάλιστα άκουσε εγκωμιαστικά σχόλια για τη δίδυμη αδελφή της.

Μετέπειτα, στο παιχνίδι των ερωτήσεων, όπου νικητήρια στη διπλή δόση φαγητού αναδείχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, νικώντας τον Χρανιώτη στον τελικό, ξεχώρισε το απρόσμενο δώρο του μάνατζερ ράγκμπι στη Λάουρα, όπου της προσέφερε ένα λουλουδάκι και εκείνη φυσικά τον αγκάλιασε!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ