VIRAL

Survivor: Άγριο κράξιμο σε Χανταμπάκη στο Twitter

Survivor: Άγριο κράξιμο σε Χανταμπάκη στο Twitter

"Φωτιά" έχει πάρει το Twitter και πολλοί είναι αυτοί που επιτίθενται στον Στέλιο Χανταμπάκη της ομάδας των Διασήμων, ειδικά για το στιγμιότυπο που δείχνει το trailer να κοροϊδεύει την Ειρήνη Παπαδοπούλου, κρατώντας ένα ροζ μαγιό.

Δεν είναι και από τους πλέον... αγαπητούς παίκτες των τελευταίων ημερών στο Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης από την ομάδα των Διασήμων. Η γενικότερη στάση και συμπεριφορά του έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, ενώ ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το στιγμιότυπο από το trailer του αποψινού επεισοδίου, όπου φαίνεται να κοροϊδεύει την Ειρήνη Παπαδοπούλου, κρατώντας ένα ροζ μαγιό.

"Φωτιά" έχει πάρει το Twitter εναντίον του μοντέλου και παρουσιαστή, ο οποίος ακούει τα εξ αμάξης για την ενέργειά του, αν και καλό θα είναι να περιμένουν όλοι να δουν το επεισόδιο και τι πραγματικά έχει συμβεί, διότι πολλές φορές όταν απομονώνεται μια σκηνή, μπορεί να προκύπτει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Όπως και να 'χει, τα σχόλια είναι πάρα πολλά, στην πλειονότητά τους αρνητικά και συλλέξαμε ορισμένα εξ αυτών, όχι φυσικά εκείνα που έχουν υβριστικό περιεχόμενο με λογοπαίγνια του επιθέτου του ή προσβλητικά για τον ίδιο και άτομα του περιβάλλοντός του. Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!































TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ