VIRAL

Στο στόχαστρο του Βράνιες και άλλη Σέρβα τραγουδίστρια!

Στο στόχαστρο του Βράνιες και άλλη Σέρβα τραγουδίστρια!

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν σταματάει να ανοίγει μέτωπα με τις πρώην συντρόφους του, με το νέο όνομα που βρέθηκε στη λίστα του να είναι η Ντάρα Μπουμπαμάρα, την οποία απειλεί να εκθέσει με γυμνές φωτογραφίες της!

Στο διάστημα που έπαιξε μπάλα στη χώρα μας ο Όγκνιεν Βράνιες απασχολούσε τα ελληνικά ΜΜΕ πέρα από τις εμφανίσεις του εντός γηπέδου με τη φανέλα της ΑΕΚ και με τον εκρηκτικό χαρακτήρα που έβγαζε αρκετές φορές έξω από τις τέσσερις γραμμές, ωστόσο τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική.

Στην Άντερλεχτ όπου μεταγράφηκε δεν παίζει τόσο πολύ και ο λόγος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είναι το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγο καιρό με πρωταγωνιστή τον ίδιο, την Γελένα Καρλέουσα και το σύζυγό της, Ντούσκο Τόσιτς.

Οι δύο τους έχουν βγάλει στη φόρα ουκ ολίγες ιστορίες μέσα από την κρεβατοκάμαρά τους και έχουν φτάσει στο σημείο να "εκθέτουν" ο ένας τον άλλο δημοσιοποιώντας λεπτομέρειες της παράνομης σχέσης τους, με τον Βράνιες να μη δείχνει πάντως διατεθειμένος να "ηρεμήσει".

Απόδειξη η νέα κόντρα που εμφανίζεται διατεθειμένος να αρχίσει, αυτή τη φορά με μία άλλη πρώην σχέση του, την Ντάρα Μπουμπαμάρα.

Η Σέρβα τραγουδίστρια δεν δίστασε να υποστηρίξει με δηλώσεις της σε σερβικά ΜΜΕ την Γελένα Καρλέουσα για τα όσα καταμαρτύρησε για τον Όγκνιεν Βράνιες και ο Βόσνιος διεθνής στόπερ δεν δίστασε ούτε λεπτό να την απειλήσει.

"Θα σε κάνω σαν τη Γελένα. Ντάρα, αν δεν κλείσεις το στόμα σου, θα δημοσιεύσω τις γυμνές φωτογραφίες σου" , φέρεται να έχει πει όπως αποκαλύπτουν σερβικές πηγές, και μένει να δούμε αν η 43χρονη Μπουμπαμάρα θα συνετιστεί από τις νουθεσίες του Βράνιες ή θα κηρύξει και εκείνη πόλεμο στον πρώην ερωτικό της παρτενέρ.

Στο στόχαστρο του Βράνιες και άλλη Σέρβα τραγουδίστρια!

Η ΝΤΑΡΑ ΜΠΟΥΜΠΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ