ΣΤΗΛΕΣ

Σόου των οπαδών της Μάιντς με το "Last Christmas" στις εξέδρες

A Mainz supporter burns a bengalo during a German Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich in Mainz, Germany, Saturday, Oct. 27, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
A Mainz supporter burns a bengalo during a German Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich in Mainz, Germany, Saturday, Oct. 27, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Το ματς της Bundesliga μεταξύ της Χόφενχαϊμ και της Μάιντς δεν ανέδειξε νικήτρια, ωστόσο η μάχη στις κερκίδες έβγαλε μεγάλους νικητές τους οπαδούς των φιλοξενουμένων λόγω έμπνευσης (VIDEO).

Ο αγώνας της Χόφενχαϊμ με την Μάιντς με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του γερμανικού πρωταθλήματος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να είναι πάντως αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις λόγω των οπαδών τους.

Αρκετοί φίλοι της Μάιντζ έκαναν το ταξίδι για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα απέναντι στην Χόφενχαϊμ και κατά τη διάρκεια του αγώνα άρχισαν να τραγουδούν το διάσημο χριστουγενιάτικο χιτ "Last Christmas" του συγκροτήματος "Wham", με το συγκεκριμένο video να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ