VIRAL

Χαμός με Ολιβέιρα και Σα: Ούτε πλάκα δεν τους επιτρέπουν να κάνουν στο Instagram

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Σα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβέιρα ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Σα αντέδρασε με... χεράκια κάτω, θέλοντας να κάνει χαβαλέ στον συμπατριώτη του και ο πορτιέρε του Ολυμπιακού έγινε αποδέκτης επιθετικών σχολίων!

Στον μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου οι οπαδοί των ομάδων δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δεν δέχονται ούτε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν χαβαλέ μεταξύ τους. Θέλουν σώνει και καλά να τους "μπολιάσουν" με τον δικό τους φανατισμό και να χωρίσουν σε στρατόπεδα, ενώ δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα πέρα από το 90λεπτο στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι μπορεί να είναι φίλοι κάποιοι παίκτες, έστω και αν φοράνε διαφορετική φανέλα και δεν είναι υποχρεωμένοι να θεωρούν... εχθρό ο ένας τον άλλον, απλά και μόνο γιατί παίζουν σε άλλη ομάδα. Το περιστατικό με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και τον Ζοζέ Σα είναι ενδεικτικό της αρρωστημένης νοοτροπίας που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δυο συμπατριώτες που τους ενώνει και η Πόρτο, πλέον θα αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα, απλά θα παίζουν σε άλλη ομάδα. Δεν σημαίνει ότι σταματούν να είναι φίλοι ή να έχουν κοινό παρελθόν και παραστάσεις. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλησε να κάνει πλάκα στον Ολιβέιρα στο Instagram για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και έβαλε... χεράκια προς τα κατω (dislike στην ορολογία των social media), ότι δηλαδή... αποδοκιμάζει την απόφαση του πρώην συμπαίκτη του.

Τι το ήθελε... Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών δέχθηκε σωρεία επιθετικών σχολίων για την... απρέπειά του και συνέχεια άλλαξε το σχόλιό του, προφανώς γιατί αντιλήφθηκε ότι οι φίλοι του Δικεφάλου ενοχλήθηκαν. Έτσι, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολιβέιρα, αλλά συνέχισαν οι επιθέσεις και ο νεοαποκτηθείς μέσος του ΠΑΟΚ απέκλεισε την ενσωμάτωση από το ποστάρισμα, ενώ ο Σα έσβησε το σχόλιό του!

Στο λογαριασμό του Σα επικράτησε επίσης ένας μίνι πανικός, καθώς σε μια φωτογραφία του πριν μερικες ημέρες είχε κάνει like ο Ολιβέιρα. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι οι δυο παίκτες είναι καλοί φίλοι, χαίρεται ο ένας για τον άλλον, όμως κάποιοι δεν το συμμερίζονται...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ