VIRAL

Video: Όταν οι Κωνσταντάρας, Κούρκουλος και Βουτσάς έπαιζαν στη Λεωφόρο

Video: Όταν οι Κωνσταντάρας, Κούρκουλος και Βουτσάς έπαιζαν στη Λεωφόρο

Πίσω στο μακρινό 1963, πριν από 56 χρόνια, οι Έλληνες ηθοποιοί είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τους δημοσιογράφους στην κατάμεστη Λεωφόρο. Δείτε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να παίζει τέρμα, τον Νίκο Κούρκουλο να αλωνίζει το γήπεδο και τον Κώστα Βουτσά να ζητάει την μπάλα σαν δεξιός εξτρέμ. (VIDEO)

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook και τη σελίδα "Η γωνιά του συλλέκτη" έχει ανέβει ένα βίντεο από το 1963 με τους ηθοποιούς και τους δημοσιογράφους τότε της εποχής να παίζουν μεταξύ τους σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Μεταξύ των μελών της ομάδας των ηθοποιών διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος.

Τον αγώνα παρακολουθεί πλήθος θεατών, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η ηθοποιός Τζένη Καρέζη και ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου ενώ χρέη ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα εκτελούσε ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί στο video η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει το γύρο του θριάμβου.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ