Το twitter έκλεισε τον λογαριασμό της Μαρσέιγ!

Το twitter έκλεισε τον λογαριασμό της Μαρσέιγ!

Ο γαλλικός λογαριασμός που διέθετε η Μαρσέιγ στο twitter δεν υπάρχει πια, αφού η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να τον κλείσει!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το twitter ανέστειλε τη λειτουργία του επίσημου λογαριασμού της Μαρσέιγ στο twitter και από την Τετάρτη, οι φίλοι του συλλόγου δεν μπορούν να ενημερωθούν για την ομάδα τους από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο λογαριασμός είχε περίπου 3.000.000 ακολούθους, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους ιθύνοντες του twitter να τον κλείσουν! Πρόκειται για τη γαλλική έκδοση του λογαριασμού, αφού η αγγλική λειτουργεί κανονικά.

 

Αν και επισήμως δεν υπάρχει κάποια εξήγηση, ούτε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ούτε από τον σύλλογο, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τιμωρία εξαιτίας τηλεοπτικών δικαιωμάτων!

Το βράδυ της Κυριακής, η Μαρσέιγ ανέβασε video από στιγμιότυπα του αγώνα της με τη Ναντ, με συνέπεια να ενεργοποιήσει μηχανισμούς του twitter που ελέγχουν τα δικαιώματα του περιεχομένου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο λογαριασμός που ανέβασε περιεχόμενο χωρίς να είναι κάτοχος των δικαιωμάτων κλείνει για ένα διάστημα και όλα δείχνουν ότι το ίδιο συνέβη και με τον λογαριασμό της Μαρσέιγ.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24