VIRAL

Το πείραγμα του Καραλή στη Στεφανίδη

Το πείραγμα του Καραλή στη Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη πόζαρε για μία σέλφι μόνο που ο Εμμανουήλ Καραλής είχε άλλα σχέδια και το αποτέλεσμα ήταν άκρως χιουμοριστικό. (VIDEO)

Το γεγονός ότι ο Εμμανουήλ Καραλής είναι μεγάλο πειραχτήρι είναι γνωστό. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει εάν τον ακολουθεί στα social media που διατηρεί και κυρίως στο instagram όπου ανεβάζει πολλά video και φωτογραφίες.

Ένα από τα "θύματα" του ταλαντούχου επικοντιστή ήταν και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Οι δυο τους, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, βρίσκονται στο Μπέρμιγχαμ όπου από σήμερα (01/03) ξεκινά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το κρύο είναι ιδιαίτερα τσουχτερό και αν μη τι άλλο δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα.

Αυτό δεν εμπόδισε τον Εμμανουήλ Καραλή να κάνει μία πλάκα στην Στεφανίδη. Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους ο 18χρονος επικοντιστής βγάζει το κινητό για να τραβήξει μία φωτογραφία με την χρυσή Ολυμπιονίκη και εκείνη ποζάρει με μία "τρομαγμένη" από το κρύο γκριμάτσα.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μόνο που ο Εμμανουήλ Καραλής είχε επιλέξει εξεπίτηδες να τραβάει video και φυσικά μόλις το αντιλήφθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ