VIRAL

Το "μ@λ@κ@" του Κατσουράνη στον Γκαρσία

Το "μ@λ@κ@" του Κατσουράνη στον Γκαρσία

Ο Λουίς Γκαρθία θυμήθηκε την γκολάρα που πέτυχε με τη Λίβερπουλ στον προημιτελικό Champions League με αντίπαλο τη Γιουβέντους πριν από 14 χρόνια κι ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Κώστας Κατσουράνης, του σχολίασε με τη λέξη "μ@λ@κ@".

Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Απριλίου 2005 όταν η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League εκείνης της σεζόν (2004/2005).

Οι ρεντς πανηγύρισαν τη νίκη (2-1) στο πρώτο ματς στο "Άνφιλντ" - έφθασαν μέχρι τον τελικό, παίρνοντας το τρόπαιο στον επικό τελικό με τη Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη - με τον Λουίς Γκαρθία να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο 40χρονος σήμερα Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος το 2010 ήλθε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θυμήθηκε το πανέμορφο γκολ του από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Ο πρώην συμπαίκτης του στο τριφύλλι, Κώστας Κατσουράνης, δεν έχασε την ευκαιρία να τον "πειράξει". Ο πρώην διεθνής μέσος των Παναχαϊκής, ΑΕΚ, Μπενφίκα, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Πούνε (Ινδία), Ατρόμητου και Χέιντελμπεργκ (Αυστραλία) σχολίασε χαρακτηριστικά: "Μ@λ@κ@".



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ