VIRAL

Το επικό tweet του Μίλνερ για το αυτογκόλ με τη Ρόμα

Liverpool's James Milner runs with the ball during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's James Milner runs with the ball during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο το αυτογκόλ που σημείωσε στη ρεβάνς των "κόκκινων" με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα με 4-2 απ' τη Ρόμα στο "Ολίμπικο" αλλά, σε συνδυασμό με το 5-2 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν με τον Σαντιό Μανέ, αλλά οι Ρωμαίοι απάντησαν άμεσα χάρη σε ένα τρομερό αυτογκόλ του Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του, ύστερα από λανθασμένη απομάκρυνση του Ντέγιαν Λόβρεν.

Μάλιστα, ο Άγγλος μέσος σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο το αυτογκόλ που σημείωσε, ανεβάζοντας μία φωτογραφία απ' την στιγμή που δέχεται την μπάλα στο πρόσωπο, την οποία συνδύασε με το εξής μήνυμα: "Έχει κάποιος μερικά tips για το πώς βγάζουμε απ' το πρόσωποτο σήμα του Champions League";

Photo Credits: AP Photo/Riccardo De Luca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλοπ: "Όμορφη η πρόκριση στον τελικό, αλλά ακόμη καλύτερη η νίκη"
Και αν είχε δώσει το πέναλτι;
Οι παίκτες της Λίβερπουλ φωτογραφήθηκαν με το πανό για τον Σον Κοξ
Λίβερπουλ, η τελευταία που νίκησε τη Ρεάλ σε τελικό
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ