Συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Νεϊμάρ για τον γιο της

Η μητέρα του Νεϊμάρ, με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο instagram, εξέφρασε δημοσίως τη στήριξή της στον "πολεμιστή" γιο της, μετά από τα όσα άκουσε για τη συμπεριφορά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ενορχηστρωμένη προσπάθεια μεταστροφής του κλίματος που αυτήν τη στιγμή είναι εις βάρος του Νεϊμάρ συνεχίζεται από το "στρατόπεδο" του Βραζιλιάνου.

Η αρχή έγινε με εξομολόγησή του στην οποία παραδέχθηκε τις υπερβολικές αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και η συνέχεια έγινε με ένα συγκινητικό μήνυμα στήριξης της μητέρας του, Ναντίνε Γκονσάλβες, μέσω instagram.

Το μήνυμα

"Πολλές φορές στις ζωές μας τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε, ειδικά τα όνειρά μας, οι επιθυμίες μας. Ο Θεός λέει ότι δεν θα πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε ή να επιθυμούμε, δεν θα πρέπει να απογοητευτούμε, ούτε να σταματήσουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Εγώ, ως μητέρα, και νομίζω οι περισσότεροι γονείς, επίσης λυπούνται όταν μιλούν για τα παιδιά τους, ειδικά όταν δεν τα γνωρίζουν.

Ο κόσμος γνωρίζει το όνομα Νεϊμάρ τζούνιορ, όμως τον άνθρωπο, ελάχιστοι τον γνωρίζουν. Σηκώνω το βλέμμα μου στον Θεό και ζητάω μόνο σε Αυτόν, επειδή μόνο Εκείνος θα δώσει απαντήσεις για όλα και σε όλους. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε ελαττώματα.

Είναι ο γιος μου. Η πτώση μπορεί να είναι ανθρώπινη, όμως το σήκωμα είναι θεϊκό. Θέλω να ξέρεις ότι τα πλάνα του Θεού είναι μεγαλύτερα και καλύτερα από τα δικά σου και ότι τα όνειρά σου μπορούν να εκπληρωθούν, επειδή πιστεύω στον Θεό του αδύνατου.

Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου και με όλο το σεβασμό, μην αναστατώνεσαι από λόγια και κατηγορίες εκείνων που δεν έχουν αγάπη για τους άλλους. Μάθε ότι είναι μειονότητα σε σχέση με τους ανθρώπους που σε αγαπάνε και κυρίως που γνωρίζουν τις καρδιές τους. Σε αγαπάω και πάντα θα είμαι μαζί σου γιε μου. Πολεμιστή μου".

 

Photo credits: AP/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΣΤΑΡ

Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ: "Υπερβάλλω, αλλά υποφέρω"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.