VIRAL

Σίνγκλετον: "Έμαθα ότι με ψάχνετε..."

18/11/2016 Panathinaikos Vs Olympiacos for Turiksh Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
18/11/2016 Panathinaikos Vs Olympiacos for Turiksh Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography 18/11/2016 PANATHINAIKOS VS OLYMPIACOS FOR TURIKSH AIRLINES EUROLEAGUE, REGULAR SEASON 2016-17, IN OAKA STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μετά από περίπου ενάμιση μήνα πλήρους εξαφάνισης από τα social media, ο Κρις Σίνγκλετον είναι πάλι "εδώ", στέλνοντας μήνυμα σε φίλους και εχθρούς.

Περίπου ενάμιση μήνα είχε να εμφανιστεί στα social media ο Κρις Σίνγκλετον, το όνομα του οποίου "έπαιξε" πολύ έντονα στα ρεπορτάζ σχεδόν όλο τον Ιούλιο, λόγω του ενδιαφέροντος της Χίμκι για την απόκτησή του, αλλά και του ειδικού όρου που του έδινε τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Τίποτα από αυτά δεν ευδοκίμησε όμως, με τον παίκτη να παραμένει στον Παναθηναϊκό Superfoods και να δηλώνει πάλι "παρών" στα social media, "ανεβάζοντας" μια φωτογραφία του με τα χρώματα του "τριφυλλιού" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τη συνόδευσε μάλιστα με την κατάλληλη λεζάντα, παίρνοντας αφορμή από το γεγονός πως στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται να μιλάει στο κινητό του.

" Άκουσα ότι με ψάχνετε. Τι γίνεται;", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα για να ξεκινήσει τη δουλειά με τον Τσάβι Πασκουάλ και τους συμπαίκτες του (νέους και παλιούς).

Σίνγκλετον: "Έμαθα ότι με ψάχνετε..."

Photo Credits: Tourette Photography

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ