VIRAL

Σε animation το γκολ του Τζέραρντ κόντρα στον Ολυμπιακό

Σε animation το γκολ του Τζέραρντ κόντρα στον Ολυμπιακό

Σε animation το λυτρωτικό γκολ του Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στον Ολυμπιακό στις 8/12/2004 που χάρισε την πρόκριση στη Λίβερπουλ και εντέλει την έφερε στην κορυφή της Ευρώπης. (VIDEO)

Ήταν 8/12/2004, όταν η Λίβερπουλ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο "Άνφιλντ" για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και τον νίκησε με 3-1. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Στίβεν Τζέραρντ στο 86' και εκείνο χάρισε την πρόκριση στους "ρεντς" σε τριπλή ισοβαθμία με τους Πειραιώτες και τη Μονακό στους 10 πόντους, που άφηνε εκτός την ελληνική ομάδα.

Οι Σιναμά Πονγκόλ και Νιλ Μέλορ είχαν πετύχει τα άλλα δυο γκολ της Λίβερπουλ, ανατρέποντας το σκορ μετά το τέρμα του Ριβάλντο με φάουλ στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ματς εφιάλτης για τον Ολυμπιακό, που έχασε σπουδαία ευκαιρία για πρόκριση, ενώ η αγγλική ομάδα έφτασε μέχρι το τρόπαιο.

Δείτε το τέρμα αυτό σε animation, ενώ το βίντεο ντύνεται με φίλους της ομάδας να θυμούνται εκείνο το ματς και όχι μόνο. Απόψε η Λίβερπουλ παίζει με τη Πόρτο για τη ρεβάνς των "16", με το πρώτο ματς να έρχεται 5-0 στην Πορτογάλια υπέρ της και να έχει "κλειδώσει" την πρόκριση στα προημιτελικά.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ