ΣΤΗΛΕΣ

Ρίβερ - Μπόκα: Τι ομάδα είναι ο "Berlin";

Ρίβερ - Μπόκα: Τι ομάδα είναι ο "Berlin";

O δεύτερος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα πλησιάζει (24/11, 22:00). Τι ομάδα υποστηρίζει ο Ισπανός ηθοποιός, Πέδρο Αλόνσο, ή "Berlin" της δημοφιλούς σειράς, "La casa de Papel";

Ο σπουδαίος πρώτος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, στο "Bombonera", ολοκληρώθηκε δίχως νικητή (2-2) κι έτσι το τρόπαιο θα κριθεί στις 24 Νοεμβρίου (22:00) στο "Monunental".

Η μεγάλη ρεβάνς πλησιάζει, όπως κι η έναρξη του τρίτου κύκλου των επεισοδίων της δημοφιλούς ισπανικής σειράς, "La casa de Papel". Κι όμως ο Πέδρο Αλόνσο, ή "Berlin" στο ρόλο του, είναι ακραιφνής υποστηρικτής μίας εκ των δύο μεγάλων ομάδων του Μπουένος Άιρες.

Ποιας, όμως; Είναι οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ. Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο είχε επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις των "μιγιονάριος", ξεναγήθηκε σε αυτές, είδε το ματς με την Εμελέκ για το Copa Libertadores και φωτογραφήθηκε με τον τεχνικό της, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Μάλιστα, μόλις οι οπαδοί της Ρίβερ αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο γήπεδο φώναξαν: "Μουνιέκο (παρατσούκλι του Γκαγιάρδο) βάλτον μέσα, θα τους πάρουμε τη νίκη με... ληστεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ