Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης: Ποιος είναι κυρίαρχος στα social media;

Αν ο κόσμος που ακολουθεί τους λογαριασμούς των ομάδων στα social media, τις ακολουθούσε και στα γήπεδα, τότε θα είχαμε 100% πληρότητα σε αυτά. Τουλάχιστον, στις πέντε θεωρητικά μεγάλες ομάδες της Superleague και της Basket League.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρης είναι οι λαοφιλέστερες ομάδες στην Ελλάδα. Ενίοτε, το αποδεικνύουν με τα κατάμεστα γήπεδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μια εικόνα, η οποία καθρεφτίζεται και στα social media, τα οποία έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα -και- των φιλάθλων.

Το facebook εδώ και χρόνια είναι το Νο1 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ως "ανερχόμενη δύναμη" παρουσιάζεται το instagram, τη στιγμή που το Twitter αυξάνει καθημερινά κατά δεκάδες χιλιάδες τους χρήστες του.

To Sport24.gr σάς παρουσιάζει σε αριθμούς τη δυναμική των πέντε αυτών ομάδων στα social media. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης: Ποιος είναι κυρίαρχος;

* H καταμέτρηση έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (28/9) και είναι πιθανό να υπάρξουν μικρές μεταβολές κατά την ανάγνωσή σας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

 

ΣΥΝΟΛΟ

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μεταφράσαμε μεγάλα metal τραγούδια σε ρεμπέτικα

Sabbath, Maiden και hard rock σεκλέτια βγαλμένα από την κόλαση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ