Οδηγίες από την Εθνική για τους σχολιαστές στο facebook!

Η Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου ενημέρωσε τους φίλους της στο facebook για το πότε θα κινδυνεύουν με διαγραφή και αναφορά. "Οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Με μία ανάρτηση στο facebook, οι διαχειριστές της σελίδας της Εθνικής ομάδας του ποδοσφαίρου πήραν θέση για σχόλια που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο: "Επειδή οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους...

Με αφορμή κάποια σχόλια που γράφτηκαν (και γράφονται κατά καιρούς) κάτω από τα posts του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής Ομάδας, σας ενημερώνουμε ότι:

Όσοι και όσες έχουν την ανάγκη να υβρίζουν, είτε τους αντίπαλους της «γαλανόλευκης» είτε τα ίδια τα μέλη της, θα αποκλείονται και θα αναφέρονται. Σε αντίθεση με όσους και όσες ασκούν κριτική, χωρίς να χρησιμοποιούν υβριστικές φράσεις ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς."

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24