VIRAL

Οδηγίες από την Εθνική για τους σχολιαστές στο facebook!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου ενημέρωσε τους φίλους της στο facebook για το πότε θα κινδυνεύουν με διαγραφή και αναφορά. "Οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Με μία ανάρτηση στο facebook, οι διαχειριστές της σελίδας της Εθνικής ομάδας του ποδοσφαίρου πήραν θέση για σχόλια που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο: "Επειδή οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους...

Με αφορμή κάποια σχόλια που γράφτηκαν (και γράφονται κατά καιρούς) κάτω από τα posts του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής Ομάδας, σας ενημερώνουμε ότι:

Όσοι και όσες έχουν την ανάγκη να υβρίζουν, είτε τους αντίπαλους της «γαλανόλευκης» είτε τα ίδια τα μέλη της, θα αποκλείονται και θα αναφέρονται. Σε αντίθεση με όσους και όσες ασκούν κριτική, χωρίς να χρησιμοποιούν υβριστικές φράσεις ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς."

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ