VIRAL

Ο Βράνιες βρίζει τον Χριστοδουλόπουλο στο Instagram (PHOTO)

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες, έβρισε στα social media τον πρώην συμπαίκτη του στην Ένωση και νυν "ερυθρόλευκο", Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. (PHOTO)

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βόσνιος διεθνής κεντρικός αμυντικός, Όγκνιεν Βράνιες, "εκτροχιάζεται" μέσα από τα social media.

Στο παρελθόν έχει δημοσιεύσεις φωτογραφίες, στις οποίες προκαλούσε τον Σεμπά, ενώ όταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπο του ίδιου σε αυτό του Σέρχιο Ράμος και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σε εκείνο του Μοχάμεντ Σαλάχ από την επίμαχη φάση του τελικού του Champions League.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ επανήλθε κι απάντησε σε σχόλιο που είχε ως περιεχόμενο κατ' επανάληψη της λέξη "Ολυμπιακός". Εξύβρισε στην απάντησή του τόσο τον χρήστη - προφανώς φίλο των "ερυθρολεύκων" - όσο και τον πρώην συμπαίκτη του στην Ένωση και νυν μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. "Fuck you (Άντε γαμ...) εσύ κι ο Λάζαρος".

Ο Βράνιες βρίζει τον Χριστοδουλόπουλο στο Instagram (PHOTO)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ