ΣΤΗΛΕΣ

Ο θρυλικός Ίκερ Κασίγιας κάνει LIKE στο Sport24.gr!

Ο θρυλικός Ίκερ Κασίγιας κάνει LIKE στο Sport24.gr!

Ένας από τους πιο εμβληματικούς τερματοφύλακες όλων των εποχών, ο Ίκερ Κασίγιας, στηρίζει το Sport24.gr αφού έκανε like σε μία από τις αναρτήσεις μας στο Instagram.

Μέρα με την μέρα, το Sport24.gr μεγαλώνει παντού. Σε όλα τα social media έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους που μας στηρίζουν και μας κάνουν να προοδεύουμε διαρκώς.

Aπό αυτούς που μας στηρίζoυν στα social media είναι και ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακας όλων των εποχών, ένας θρυλικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του. Αναφερόμαστε φυσικά στον Ίκερ Κασίγιας.

Ο Ισπανός κίπερ, με τους αμέτρητους τίτλους και την τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο, έκανε like σε ένα post που ανέβασε η επίσημη σελίδα του Sport24.gr στο Instagram.

Συγκεκριμένα η φωτογραφία ήταν από το χθεσινό ματς της Πόρτο στο Champions League και η ιδιαιτερότητα του ήταν πως... έριχνε κατακλυσμό καθ' όλη την διάρκεια του.

Η φωτογραφία όπως φαίνεται άρεσε στον "Άγιο" (που έχει 13 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram) και μας πρόσφερε απλόχερα το like του!

Thank you Iker!

Ακολούθησε μας στο Intagram, για να μεγαλώσει και εκεί η παρέα μας.

Ακολουθήστε και τον Ίκερ Κασίγιας φυσικά!

Δείτε την φωτογραφία και το LIKE:

Ο θρυλικός Ίκερ Κασίγιας κάνει LIKE στο Sport24.gr!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ