VIRAL

Ο Πρίντεζης "απειλεί" τους παίκτες του Survivor!

Ο Πρίντεζης "απειλεί" τους παίκτες του Survivor!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρέμετε παίκτες στο Survivor! O Γιώργος Πρίντεζης είδε τη δοκιμασία με έπαθλο... κρουασάν και την σχολίασε με τον δικό του τρόπο μέσω facebook.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, πέρα από σπουδαίος αθλητής, είναι και ένα παιδί έξω καρδιά, με χιούμορ και όρεξη για πλάκα. Και την ώρα που γίνεται... μόδα το "εγώ, σιγά μη δω Survivor", αυτός όχι μόνο ρίχνει ματιές στο ριάλιτι αλλά και "απειλεί" με τον τρόπο του τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, η δοκιμασία της Κυριακής (12/3) είχε ως έπαθλο από ένα κρουασάν για τη νικήτρια ομάδα. Συμπτωματικά, το κρουασάν ήταν Molto, όπως και αυτό της διαφήμισης της EuroLeague όπου ο Γιώργος Πρίντεζης παίρνει μέρος, ρωτώντας έναν πιτσιρικά που του κρατά: "Τι έχεις εκεί μικρέ;".

Σημειώστε ότι ο τελικός στόχος σε αυτό το παιχνίδι έμοιαζε με βολές στο μπάσκετ. Κοινώς, "Μαχητές" που πήρατε τα κρουασάν, ευτυχώς που ο Γιώργος έχει ματς απόψε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και δεν ήταν εκεί!

Γιατί, ξέροντας από.... κρουασάν και μπάσκετ, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε στο facebook: "Φταίω εγώ τώρα να σκάσω εκεί και να τους τα πάρω όλα;".

Ο Πρίντεζης "απειλεί" τους παίκτες του Survivor!

Θυμηθείτε την διαφήμιση με τον Γιώργο Πρίντεζη και άλλους παίκτες της EuroLeague:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ